(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); __sgConfig = { c: '001-471f4437-f189-4bcc-a123-b4950fb378bf', siteid: ''};

Waarom Act!

Color Business Centers

Blijf geïnformeerd over de fase van verkoopprocessen in uw organisatie, bekijk de verkoopinspanningen als telefoongesprekken, afspraken, e-mails en meer.

"We zochten naar een systeem dat berekend was op onze toekomstige groei en waarmee we landelijk konden communiceren."

Sonja van Duijnhoven, Manager Operations bij Color Business Centers

Met al meer dan vijftien jaar op de teller, is Color Business Centers een ervaren speler op het vlak van kantoorverhuur, vergaderfaciliteiten, virtuele kantoren en flexplekken. De organisatie, die ooit in Arnhem begon met het runnen van een bedrijvencentrum, groeide in de loop van de tijd uit tot een speler met ambities voor landelijke dekking.

Op dit moment telt Color Business Centers zestien vestigingen, verspreid over de Randstad, Midden-Nederland en Oost-Nederland. Daarmee is de organisatie de grootste Nederlandse leverancier van flexibele kantoorruimte in Nederland. “En”, zeggen marketing manager Sandra Petri en manager operations Sonja van Duijnhoven, “ons doel is de komende jaren nog verder uit te breiden. Binnen drie jaar willen we in Nederland dertig vestigingen hebben.”

Toen we nog zo’n acht of negen vestigingen hadden, konden we met een Excelsheet prima uit de voeten, maar we hadden op een gegeven moment iets professioneels nodig. We zochten naar een systeem dat berekend was op onze toekomstige groei en waarmee we landelijk konden communiceren. Als we nu een nieuwe vestiging openen, draait die meteen in het systeem mee.”

Via TendenZ kwam Color Business Centers terecht bij Act! CRM. “Daarvóór hebben we een aantal andere pakketten bekeken, maar die bleken niet toereikend. De CRM-features van Act! CRM in combinatie met de mogelijkheden op financieel vlak gaven voor ons de doorslag.

Beoordeel in visuele weergaven uw bedrijfsprocessen zodat u tijdig de juiste beslissingen kunt nemen gebaseerd op individuele, team- of bedrijfsresultaten.

Probeer Act! gratis

Welke resultaten heeft Color Business Centers met Act! CRM geboekt? In de eerste plaats heeft Act! CRM inzicht geboden in de grote stroom aan informatie, legt Sonja van Duijnhoven uit. Daardoor weet de organisatie haar concurrenten telkens een stapje voor te blijven.

Vooral intern profiteert Color Business Centers van de voordelen van Act! CRM. Het systeem functioneert als een goed geolied HRM-pakket dat interne processen aanzienlijk vereenvoudigt. Denk daarbij aan aspecten als agendabeheer, takenlijsten en de coördinatie van parttimers.

Indirect helpt Act! CRM zodoende mee aan het hoofddoel waarvoor de organisatie het systeem heeft aangeschaft: sales. “Als wij zorgen dat we onze leads op orde hebben, genereren we op termijn meer inkomsten. Dat doel wordt door Act! CRM absoluut ondersteund.”

Lees meer

Ervaar Act! CRM in actie.

Probeer het vandaag gratis — geen download of installatie nodig!

Probeer nu

of bel ons op:

088 002 9000